2021. június 14., hétfőMa Vazul napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.14. Vazul Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kiszivárogtak Joe Biden egészségügyi főtanácsadójának e-mailjei

Hirdetés

Kiszivárogtak Joe Biden egészségügyi főtanácsadójának e-mailjei

Kiszivárogtatták Anthony Fauci, Joe Biden egészségügyi főtanácsadójának több ezer e-mailjét a héten, amelyeket még a koronavírus-járvány kezdeti időszakában írt. A virológus többek között arról is kifejtette a véleményét, hogy a maszkviselet nem védi meg a fertőzéstől az embereket, és csak arra jó, hogy aki már elkapta a vírust, ne adja tovább másnak.

Egy másik e-mailben, amelyet az EcoHealth Alliance szervezet – amely többek között a kínai Vuhani Virológiai Intézetben végzett kutatásokat is támogatta – ügyvezetője küldött Faucinak, köszönetet mond azért, amiért a virológus nyilvánosan kijelentette, hogy a tudományos bizonyítékok a koronavírus természetes kialakulását támasztják alá, és nem egy laborban készítették.

Fauci a CNN-nek adott interjút, amelyben arról is kérdezik, hogy mit szól ahhoz, hogy sokan azért kritizálják, mert szoros kapcsolata van a vuhani laboratórium kutatóival. Biden 80 éves egészségügyi főtanácsadója erre csak annyit válaszolt, hogy ostobaság, és fogalma sincs arról, hogy az emberek miért következtetnek ilyesmire az e-mailekből. Ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy az e-maileket neki küldték, és a járvány eredete még mindig bizonytalan.

Mindig is azt mondtam, hogy a kialakulása valószínűleg állatokra vezethető vissza, ám nyitott gondolkodású vagyok, és elképzelhető, hogy máshonnan ered, <a href="//index.hu/kulfold/2021/06/02/kina-vuhan-covid-koronavirus-trump-biden-cia/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/04/koronavirus-fauci-vuhan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vége a Netanjahu-korszaknak, Naftali Bennett az új izraeli miniszterelnök

Vége a Netanjahu-korszaknak, Naftali Bennett az új izraeli miniszterelnök

Vasárnap elnyerte a 120 tagú izraeli törvényhozás, a kneszet bizalmát az új koalíciós kormány – …