2022. január 19., szerdaMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2022.01.19. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 313,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kínosra sikeredett az Erdély elszakítását ünneplő román felvonulás Kolozsváron

Hirdetés

Kínosra sikeredett az Erdély elszakítását ünneplő román felvonulás Kolozsváron

December elsején ünneplik Romániában Erdély elszakítását Magyarországtól, és egyesülését Romániával, amelynek keretében országszerte katonai ceremóniákkal egybekötött parádékat tartanak.

A Főtér tudósítása szerint a román csendőrség kolozsvári felvonulása azonban annyira kínosra sikeredett, hogy az országos vezetőség is bocsánatkérésre kényszerült miatta. A menet tagjai ugyanis nem éppen ritmusra lépdeltek, a karjuk is összevissza kalimpált, így egy paródiára hasonlított a felvonulás.

Az országos vezetőség közleményében elismerte, hogy teljesen elfogadhatatlan a felkészületlenséget sugalló szereplés egy olyan „komolyságot és ünnepélyességet megkövetelő eseményen”, mint a nemzeti ünnep.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/02/romania-erdely-elszakitasa-kinos-felvonulas-kolozsvar-aur-ujsagiro-lopas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öngyilkos merénylő robbantott egy szomáliai teaházban

Öngyilkos merénylő robbantott pokolgépet a szomáliai főváros, Mogadishu egyik teaházában kedden délután, legalább öt ember …