2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kína már július óta oltja a határőröket és az orvosokat

Kína már július óta oltja a határőröket és az orvosokat

A kínai Országos Egészségügyi Tanács vezető tisztségviselője szerint az országban a múlt hónap óta oltják egy kísérleti stádiumban lévő koronavírus-vakcinával a magas kockázatú foglalkozásokban dolgozókat, főként az egészségügyi dolgozókat és a határőröket.

A kínai állami televízió adásában elmondták, hogy a szert július 22-én vészhelyzeti eljárásban engedélyezték. Az oltást a Sinopharm nevű cég fejlesztette ki, és az állítások szerint már a fázis 3-as vizsgálatokat is elvégezték az Egyesült Emírségekben, Peruban, Marokkóban é Argentínában.

A következő szakaszban arra használhatják a vakcinát, hogy megelőzzék vele az őszi és téli helyi járványokat, egy fajta “immunológiai védőkorlát” kialakításával – a hivatalos szóhasználat szerint. A tervek szerint fokozatosan fogják bővíteni az oltásra jogosultak körét.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/24/kina_mar_julius_ota_oltja_a_hataroroket_es_az_orvosokat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó szerint szégyen lenne, ha nem Trump kapná a Nobel-békedíjat

Szijjártó szerint szégyen lenne, ha nem Trump kapná a Nobel-békedíjat

Interjút adott Szijjártó Péter a One America Network csatornának – derül ki a külgazdasági és …