2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kim Dzsongun nagyon lefogyott

Hirdetés

Kim Dzsongun nagyon lefogyott

Úgy tűnik, hogy Kim Dzsongun észak-koreai vezető nagyon lefogyott az elmúlt időszakban – jelentette az amerikai Bloomberg hírügynökség a dél-koreai székhelyű, de amerikai NK News hírportálra hivatkozva. A diktátor IWC Schaffhausen Portofino márkájú svájci karórája, amely hűséges társa nyilvános megjelenésein, a szokottnál jóval szorosabban volt meghúzva a csuklóján. A képeket az észak-koreai állami média tette közzé.

Elemzésében az észak-koreai hírekkel, eseményekkel foglalkozó NK News a Kimről és a 12 ezer dolláros (több mint 3,4 millió forintos) órájáról az elmúlt hónapokban készített közelképeket, és arra a megállapításra jutott, hogy a 37 éves észak-koreai vezető jó pár kilót leadhatott.

Titkosszolgálatok régóta figyelik az észak-koreai vezető súlyát, hogy ennek alapján is becsléseket fogalmazzanak meg az észak-koreai rendszer stabilitásáról. A Kim család kórtörténetében előkelő helyen állnak a szívbetegségek.

A dél-koreai hírszerzés novemberben szöuli törvényhozóknak arról számolt be, hogy Kim körülbelül 140 kilogrammot nyomhat, és nagyjából ötven kilogrammot hízott azóta, hogy 2011-ben hatalomra került.

Hirdetés

A titkosszolgálatok azért érdeklődnek ennyire Kim súlya iránt, mert szeretnék tudni, mi zajlik a színfalak mögött, betegeskedik-e a vezető, és hogyan befolyásolhatja egészségi állapota a térség biztonságát.

Kim egészsége legutóbb tavaly volt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/09/eszak-korea-kim-dzsongun-betegseg-titkosszolgalatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos mérget árul vakcinaként a maffia

Halálos mérget árul vakcinaként a maffia

A bűnszervezetek által biztosított uzsorakölcsönök, akárcsak egy polip csápjai, valósággal fojtogatják az olasz gazdaságot, aki …