2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kim Dzsongun húga megóvná egy keserű csalódástól az amerikaiakat

Hirdetés

Kim Dzsongun húga megóvná egy keserű csalódástól az amerikaiakat

„Az Egyesült Államok által dédelgetett téves elvárások még keserűbb csalódást okozhatnak” – mondta Kim Jodzsongot, aki az Észak-Koreát irányító kommunista Koreai Munkapárt propaganda- és agitációs osztályának vezetője. Szerinte az Egyesült Államok túl pozitívan értelmezi a jelenlegi helyzetet a két ország viszonyában, annak érdekében, hogy megnyugtassák magukat.

Kim Jo Dzsong feltehetően arra reagált, hogy Jake Sullivan, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója vasárnap az amerikai ABC televíziónak adott interjújában azt mondta: a washingtoni kormányzat érdekesnek találta Kim Dzson Un kijelentését arról, hogy Phenjan kész a párbeszédre és a szembenállásra is az Egyesült Államokkal.

Világos jelzést várunk Phenjantól arra, vajon készen állnak-e rá, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek és elinduljunk ebbe az irányba

– fogalmazott Sullivan.

Hirdetés

Eközben Sung King, az Egyesült Államok észak-koreai különmegbízottja is azt mondta hétfőn, hogy bárhol és bármikor feltételek nélkül hajlandó találkozni észak-koreai illetékesekkel, és mihamarabb a pozitív választ Phenjantól.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/22/kim-dzsongun-huga-figyelmeztette-az-amerikaiakat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Agyonlőttek egy török férfit a görög határnál, bekérették az ankarai görög nagykövetet

Bekérették vasárnap a török külügyminisztériumba az ankarai görög nagykövetet, mert megöltek egy török állampolgárt a …