2022. január 21., péntekMa Ágnes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
2022.01.21. Ágnes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 345,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kijevi demonstrálók meggyőződése szerint Putyin újjáépítené a Szovjetuniót

Hirdetés

Kijevi demonstrálók meggyőződése szerint Putyin újjáépítené a Szovjetuniót

Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen tüntettek az ukrán fővárosban. A kijevi demonstrálók célja az volt, hogy ráirányítsák a nemzetközi közösség figyelmét Moszkva ukrajnai és kazahsztáni beavatkozására.

A tiltakozáson mintegy százan vettek részt, köztük krími tatár vezetők, a Donyec-medencei válságövezetben szolgált ukrán veteránok, kazahsztáni és azerbajdzsáni aktivisták is.

A tüntetők felszólították a demokratikus államok vezetőit, hogy mondjanak nemet Putyinnak, és ne engedjenek a Kreml ultimátumainak.

Hirdetés

A kijevi tiltakozók szerint Putyin célja a Szovjetunió újjáépítése, a világszövetségek lerombolása, a világ káoszba sodrása.

Refat Csubarov krími tatár vezető azt mondta: Kazahsztán orosz csapatok általi megszállása közepette a krími tatár közösség elvárja, hogy Ukrajnáról ne döntsenek Ukrajna bevonása nélkül. Sürgette az ukránok mozgósítását országuk védelmére – írja az MTI helyszíni tudósítója.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/01/09/kijevi-demonstralok-krimi-tatarok-januari-egyeztetesek-moszkva-kovetelesei/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bill Gates: A koronavírus a kezdet, valami sokkal halálosabb jön - Hírösszefoglaló a koronavírusról – pénteken is percről percre az Indexen!

Bill Gates: A koronavírus a kezdet, valami sokkal halálosabb jön – Hírösszefoglaló a koronavírusról – pénteken is percről percre az Indexen!

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/kulfold/2022/01/21/bill-gates-a-koronavirus-a-kezdet-valami-sokkal-halalosabb-jon/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …