2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kielemezte a Fekete-tengeri incidenst a brit vezérkar, buszmegállóból kerültek elő az iratok

Hirdetés

Kielemezte a Fekete-tengeri incidenst a brit vezérkar, buszmegállóból kerültek elő az iratok

Minősített adatokat tartalmazó brit védelmi minisztériumi iratokat hagyott valaki egy kenti buszmegállónál – számolt be a BBC. A dokumentumok egyik része a szerdai incidensről szól, amikor is egy brit romboló hajóra figyelmeztető lövést adott le egy orosz hadihajó a Fekete-tengeren, a Krím-félsziget közelében. 

A brit védelmi minisztérium illetékesei forgatókönyveket vázoltak fel arra, hogy az orosz fél részéről milyen reakció várható, ha a brit hadihajó a Krím-félsziget közelében halad el.

Az iratok másik csoportja pedig az Egyesült Királyság potenciális afganisztáni katonai jelenlétéről értekezik, miután az Egyesült Államok által vezetett NATO-jelenlét megszűnik.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/27/bizalmas-dokumentumok-nagy-britannia-buszmegallo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Zárt autóban maradt kislány halt meg Boszniában

Négyéves kislány holttestére bukkantak egy zárt autóban az északnyugat-boszniai Donja Piskavicában – közölte a helyi sajtó …