2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kiderült, miről tárgyalnak ma a brüsszeli EU-csúcson

Hirdetés

Kiderült, miről tárgyalnak ma a brüsszeli EU-csúcson

Az európai uniós tagállamok vezetőinek csütörtöki csúcstalálkozóján a koronavírus-járvány visszaszorítása, az energiaárak emelkedése, a migráció külső aspektusai, valamint az orosz-ukrán határon kialakult feszültség áll majd a középpontban – derül ki hivatalos előzetes brüsszeli közlésekből.

A személyes részvétel mellett Brüsszelben tartandó egynapos EU-csúcson a tagállami vezetők áttekintik a járványhelyzetet, valamint annak gazdasági és társadalmi következményeit. Számba veszik a globális együttműködés lehetőségeit arra összpontosítva, miként szüntethetők meg a vakcinák megosztásával és beadásával kapcsolatos hiányosságok.

A legutóbbi,

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/15/eu-csucs-brusszel-energiaarak-koronavirus-migracio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az esőzések nyomán egyetlen folyóvá vált Montevideo központja

Az esőzések nyomán egyetlen folyóvá vált Montevideo központja

Példátlan esőzések pusztítanak Uruguayban. Az EL Pais beszámolója szerint az esőzések leginkább a fővárost, Montevideót, …