2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ki kell emelni és ártalmatlanítani a deviáns medvéket

Hirdetés

Ki kell emelni és ártalmatlanítani a deviáns medvéket

Domokos Csaba természetvédő, medvekutató úgy véli, összességében támogatható a romániai törvénytervezet, ami a veszélyes medvékkel szembeni beavatkozást szabályozná, ám ez magában nem elég – olvasható a Krónika online oldalán. 

Romániában jó ideje gondot okoznak a medvék, az Index korábban már több támadásról és hasonló konfliktusról is beszámolt, a helyzet kezelése a parlamentig jutott, így a román törvényhozásban hamarosan döntenek a veszélyes medvékkel szembeni beavatkozást szabályozó sürgősségi rendelet tervezetéről. 

Kapcsolódó

Elaltattak Szlovákiában egy medvét, mert már nem félt az emberektől

Negyvennégyszer szállt ki miatta a hatóság.

Hirdetés

Jelenleg néhány deviáns medve viselkedése tükrében ítélik meg a fajt, ezért az állománynak is fontos, hogy ezeket az egyedeket kiemeljék, ártalmatlanítsák

– jelentette ki Domokos Csaba természetvédő, a Milvus medvekutatója aki szerint az azonnali beavatkozást lehetővé tévő, a kormány asztalán lévő tervezet által biztosított lehetőség jó, ám további lépések is kellenek. A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/07/15/romania-erdely-medve-torvenytervezet-parlament-allatvedelem-kiloves-athelyezes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bepöccent a vállalkozó, markolóval vett elégtételt

Bepöccent a vállalkozó, markolóval vett elégtételt

Kártyavárként döntötte össze az újonnan épített ház több lakását egy kifizetetlenül maradt vállalkozó a németországi …