2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ki is volt Larry King?

Hirdetés

Ki is volt Larry King?

A 87 éves korában a Covid–19 szövődményeiben meghalt Larry King tévés műsorvezető a CNN egyik legnézettebb műsorának számító Larry King Live-val lett világhírű, amely 1985–2012 között futott a hírcsatornán milliós nézettséggel. 

A New Yorkban, ortodox zsidó szülők gyermekeként született King édesapja korai halála után otthagyta az iskolát, és rövidesen egy miami rádió műsorvezetője lett.

1975-ben országos éjszakai rádióműsort kapott, amelyet egy ideig a CNN-nél végzett munkájával párhuzamosan folytatott. Ufóhívőktől kezdve a legfontosabb emberekig mindenkit megszólaltatott, jelentőségét jól illusztrálja az, hogy fontos események szereplői legtöbbször nála szólaltak meg először élőben. 

Példának okáért néhány hónappal a beiktatása után Putyin elnök is a neki adott interjú után lett szélesebb körben ismert. Érdekes összevetni a pontosan tíz évvel később adott interjújában látottakat az első, globálisan közvetített megjelenéséhez képest.

Hirdetés

Marlon Brando egyik utolsó interjúját is Kingnek adta, sőt amikor a műsorvezető csókot kért, azt is kapott a ritka külső interjúk egyikében. Ross Perot, az excentrikus milliárdos és Al Gore elnök is nála csaptak össze az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezmény (NAFTA) előnyeiről és hátrányairól. 2007-ben összehozta a Beatles még élő tagjait, illetve az elhunytak feleségeit, és történelmi bakit követett el, amikor Ringót George-nak szólította, de népszerűségének ez sem ártott.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/01/23/ki_is_volt_larry_king/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovákia: 343 ezer embert már beoltottak

Szlovákia: 343 ezer embert már beoltottak

Szlovákiában 97 fertőzött életét követelte a koronavírus az utóbbi 24 órában. A járvány kezdete óta …