2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Két védett orangutánt szabadítottak ki állatvédők egy indonéz vidámparkból

Két védett orangutánt szabadítottak ki állatvédők egy indonéz vidámparkból

Két védett orangutánt szabadítottak ki állatvédők egy Jáva szigetén lévő vidámparkból. A rosszul táplált hím állatokat, amiket ketrecben tartottak, egy borneói állatmenhelyre szállították.

A Nemzetközi Állatmentő (IAR) csoport közleménye szerint a 20 év körüli orangutánokról tavaly októberben derült ki, hogy illegálisan tartják fogságban őket egy vidámparkban és egy magánszemély családi házában. A Samson és Boboy névre hallgató főemlősök kiszabadítását az indonéz természetvédők ezt követően szervezték meg.

A borneói Ketapangban található állatmenhelyen alapos vizsgálaton esnek át az orangutánok, és két hónapig karanténban tartják őket, mielőtt eldől, hogy vissza lehet-e őket engedni a vadonba.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/18/ket_vedett_orangutant_szabaditottak_ki_allatvedok_egy_indonez_vidamparkbol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Snowden-üggyel vetekedő szivárogtatási botrány megrengetheti a nagybankokat

A Snowden-üggyel vetekedő szivárogtatási botrány megrengetheti a nagybankokat

A pénzügyi világ eddigi legnagyobb kiszivárogtatásának tűnnek azok az iratok, amelyek törvénytelen banki műveletekről árulkodnak. Az …