2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 349,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 318,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Két további gyilkosságért kell felelnie az angarszki sorozatgyilkosnak

Hirdetés

Két további gyilkosságért kell felelnie az angarszki sorozatgyilkosnak

Két további gyilkosság miatt is elmarasztalták Oroszországban a korábban már 81 nő megölése miatt kétszeres életfogytiglanra ítélt Mihail Popkov volt rendőrt, aki „angarszki megszállott sorozatgyilkosként” vált ismertté – közölte pénteken az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) irkutszki kirendeltségének sajtószolgálata.

Az MTI beszámolója szerint Popkov büntetési tételét az illetékes angarszki törvényszék kilenc év és nyolc hónap szabadságvesztéssel toldotta meg. A két további gyilkosság elkövetését 2020-ban vallotta be a fegyházban raboskodó sorozatgyilkos. A két nőt 1995-ben ölte meg a férfi a szibériai Angarszk városában, egyikük holttestét máig nem találták meg. Annak ellenére, hogy beismerő vallomást tett, Popkov nem élt az utolsó szó jogával a tárgyaláson.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/04/oroszorszag-bunugy-buncselekmeny-gyilkossag-itelet-rendorseg-mihail-popkov-angarszki-sorozatgyilkos/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiadványban magyarázzák az ukránoknak, hogy mit tegyenek egy teljes orosz invázió esetén

Kiadványban magyarázzák az ukránoknak, hogy mit tegyenek egy teljes orosz invázió esetén

Mi a teendő lőtámadás esetén, mi kerüljön bele a mentőládába, mit tartalmazzon a házipatika – ilyen …