2021. szeptember 27., hétfőMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Két év után újrakezdődtek az összecsapások a Gázai övezet és Izrael határán

Hirdetés

Két év után újrakezdődtek az összecsapások a Gázai övezet és Izrael határán

Két év után újrakezdődtek szombaton a palesztin tüntetők és izraeli katonák közötti éjszakai összecsapások a Gázai övezet és Izrael határán.

Szemtanúk beszámolója szerint palesztin oldalról úgynevezett „éjszakai zavargási egységek” érkeztek az Izraeli határhoz, gumiabroncsokat égettek, házilagos készítésű bombákat robbantottak, sípoltak és összecsaptak a határt védő katonákkal.

A szemtanúk elmondták, hogy az izraeli katonák éles lőszerrel adtak le lövéseket a tüntetőkre, és kis drónokkal könnygázgránátokat lőttek ki a tüntetők szétoszlatására, akik Izrael-ellenes jelszavakat skandáltak és megpróbálták megközelíteni a határkerítést.

Egészségügyi források szerint az izraeli lövések legalább hét tüntetőt sebesítettek meg. Az egyikük, akit a fején talált el egy lövés, válságos állapotban van, míg a többi hat palesztin könnyebb sebesüléseket szenvedett az izraeli katonák lábra irányított lövéseitől.

Hirdetés

Gázai egészségügyi illetékesek előzőleg […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/29/izrael-gazai-ovezet-hatar-osszecsapas-hamasz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Három napja megy a pánikvásárlás a briteknél, nincs üzemanyag

Egyre többen mennek vásárolni a boltokba, valamint a benzinkutakra az Egyesült Királyságban. A kormányzat mindeközben azt …