2022. július 7., csütörtökMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Két év után újraindul a turizmus Japánban

Hirdetés

Két év után újraindul a turizmus Japánban

A turisták szervezett utazás keretében látogathatnak az országba, hivatalos idegenvezetők kísérik őket és az útiterveket előre rögzítik. A beutazás feltétele három koronavírus elleni védőoltás megléte és magán-egészségbiztosítási szerződés megkötése.

Japán a koronavírus-világjárvány miatt lezárta a határait, és csak nemrégiben kezdte meg a határzár feloldását.

Március óta ismét fogadnak üzleti útra Japánba érkező külföldieket – közöttük diákokat és vendégmunkásokat –, de korlátozott számban napi tízezret. Ez a szám helyi médiaértesülések szerint júniusban a duplájára emelkedik.

Hirdetés

Japán az utolsó szigorú ország, aki újranyit

Japán eddig tiltotta a külföldi turisták belépését. Más országokban viszont, ahol hasonlóan szigorú korlátozásokat vezettek be (Ausztrália, Új-Zéland, Dél-Korea és Szingapúr), a múlt hónapokban már megnyitották a határokat.

Az ebben a hónapban érkező […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/17/japan-ujranyitas-negy-kulfoldi-orszag-turistai/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

39 embert tartóztattak le a La Manche csatornán szervezett embercsempészet miatt

A hágai székhelyű Europol sajtóközleménye szerint a letartóztatottak ugyanabban az embercsempészbandában tevékenykedtek. Kis csónakokon vittek …