2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Két év börtön lett a Putyint kigúnyoló bábuból

Két év börtön lett a Putyint kigúnyoló bábuból

Harmadik nekifutásra elérte az orosz Nyomozati Hatóság (SZK), hogy bűnösnek találják azt a két férfit, akik 2018 novemberében egy Putyin-maszkos bábut kötöztek ki Permben – írta a Newsru.com.

Az ítélet alapján egyikük két év letöltendő börtönt, másikuk egy év felfüggesztettet kapott, a harmadik tagot – aki a videót készítette – felmentették.

A rabruhába öltöztetett bábu homlokára a „Hazug” szót ragasztották, mellkasára pedig azt tűzték ki, hogy „Háborús bűnös Pinya V.V.” (Hogy miért Pinya Putyin, annak zavaros meme-története van az orosz neten, 2012 körül bukkant fel, de akkor még az ellenzéki Alekszej Navalnijra hajazó figura volt, aztán néhány évvel később lett Pinya Putyinból, de a név nem különösebben elterjedt – bár ezen a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/19/ket_ev_borton_lett_a_putyint_kigunyolo_babubol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A spanyol kormány rendeletben szabályozza a távmunkát

Törvényerejű rendeletet fogadott el a távmunka szabályozására keddi ülésén a spanyol kormány. María Jesús Montero …