2022. július 7., csütörtökMa Appolónia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
2022.07.07. Appolónia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 409,00 Ft | USD: 400,00 Ft | CHF: 412,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Két búvár fulladt meg egy föld alatti barlangrendszer vízében Floridában

Hirdetés

Két búvár fulladt meg egy föld alatti barlangrendszer vízében Floridában

Hernando megye seriffhivatala azt közölte, három tinédzser volt a szemtanúja annak, ahogy a két búvár bement a Buford Springs-barlangba, mely egy, mélyen a víz alatt húzódó barlangrendszer. Sőt, a fiatalok azt is elmondják, hallották, hogy a merülés előtt a két búvár arról beszélgetett egymással, hogy van-e elegendő levegő a tartályaikban a merüléshez, miközben egyikőjük egy lehetséges szivárgásra gyanakodott.

Később ugyanezek a tinédzserek fedezték fel egyikőjük testét, amint a barlang bejáratánál a vízfelszínen lebegett. A testet a seriffhivatal munkatársainak segítségével emelték ki a vízből. Ekkor már riasztották a mentőbúvárokat, akik a másik merülőt nagyjából 40 méter mélyen találták meg a barlangban – csakúgy, mint társa, ekkor már halott volt.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220624-buvar-barlang-megfulladt-florida-merules.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

Súlyos buszbaleset Németországban, lakóháznak ütközött a jármű

A menetrend szerint közlekedő busznak valamilyen technikai hibából adódóan nem csukódott be a hátsó ajtaja. …