2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Késnek az influenza elleni vakcinák a briteknél, pedig jön a szezon

Hirdetés

Késnek az influenza elleni vakcinák a briteknél, pedig jön a szezon

Akár két hetet is késhetnek az influenza elleni vakcinaszállítmányok az Egyesült Királyságban amiatt, hogy a szigetországban hiány van kamionosokból.

A sofőrhiány múltkor még abban mutatkozott meg, hogy elfogyott a turmix a McDonalds gyorséttermekben, de most ennél jóval komolyabbnak tűnnek a következmények.

Angliában és Walesben már több háziorvos is érdeklődött az iránt, hogy mikor érkeznek meg az influenza elleni oltások, mivel ez már időszerű lenne. Az egyik legnagyobb vakcinagyártó cég, a Seqirus szerint a szállítmányok azért késnek, mert nincs elég kamionsofőr. 

a késés akár két hét is lehet.

Hirdetés

David Wrigley, a Brit Orvosok Szövetségeének alelnöke arra kérte a parlamenti képviselőket, hogy „cselekedjenek, valamint tisztázzák, hogy miért nincs vészhelyzeti terve erre az esetre”. Hozzátette: ebben az esetben szerinte a kormánynak kellene gondoskodnia arról, hogy a vakcinák mielőbb megérkezzenek a rendeltetési helyükre. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/05/influenza-vakcina-szallitmanyok-akadozasa-kaminosok-egyesult-kiralysag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Joe Biden nem hisz az új hidegháborúban

Joe Biden nem hisz az új hidegháborúban

Nem hisz újabb hidegháborúban az amerikai elnök. Egy magas rangú washingtoni kormányzati tisztségviselő szerint Joe …