2021. január 18., hétfőMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Keményen összecsaptak a rendőrökkel az egyetemi autonómiáért tüntető isztambuli diákok

Hirdetés

Keményen összecsaptak a rendőrökkel az egyetemi autonómiáért tüntető isztambuli diákok

Rendőrök csaptak össze tüntető diákokkal hétfőn Isztambulban, akik az ellen tiltakoztak, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök rendeletben nevezte ki az ország egyik vezető egyetemének rektorát.

A tüntetők szerint az államfő nem demokratikus úton nevezte ki Melih Bulu közgazdász professzort az isztambuli Bogazici Egyetem élére.

Hirdetés

Az intézkedés tiltakozást váltott ki az akadémikusok soraiban is. A közösségi médiában megjelent tudósítások szerint diákok százai tüntettek Bulu lemondását követelve – írja az MTI.

„Melih Bulu nem a mi rektorunk”, „Nem akarunk államilag kijelölt rektort” – skandálták a felháborodott isztambuli diákok. Néhányuknak sikerült bejutnia az egyetem kampuszára, ahol elfoglaltak egy épületet.

Későbbi felvételeken a diákok és a biztonsági erők dulakodását lehetett látni, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/01/04/kemenyen_osszecsaptak_a_rendorokkel_az_egyetemi_autonomiaert_tunteto_isztambuli_diakok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mia Khalifa csaknem 50 millió forintnak megfelelő összeget jótékonykodott el a privát tartalmaiért kapott pénzéből

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/18/mia_khalifa_onlyfans_jotekonysag/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …