2023. március 23., csütörtökMa Beáta napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
2023.03.23. Beáta Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 392,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kegyetlen gyilkosság miatt vettek őrizetbe egy 14 éves kisfiút Mexikóban

Hirdetés

Kegyetlen gyilkosság miatt vettek őrizetbe egy 14 éves kisfiút Mexikóban

A tájékoztatás szerint az El Chapito (Kis köpcös) néven ismert fiút Mexikóváros határában fogták el. A vádak szerint a fiatal egy motorról nyitott tüzet január 22-én egy családra Chimalhuacán elővárosban. A gyilkossággal összefüggésben egy férfit is letartóztattak, valamint egy banda hét másik tagját is, de őket kábítószer-bűnözéshez köthető vádakkal.

Az áldozatok a támadás idején állítólag egy születésnapi zsúrra gyűltek össze. A halottak mellett öt felnőtt és két gyerek is megsebesült. Az elkövető nevét nem tették közzé, csupán ragadványnevét. Az El Chapito egyértelmű utalás az El Chapo (Köpcös) néven ismert, bebörtönzött mexikói drogbáróra.

A gyilkosság indítékát […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/17/mexiko-gyilkossag-drogkartell-gyermek-eroszak/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új fejlemény a megvesztegetési botrányba keveredő Donald Trump ügyében

Új fejlemény a megvesztegetési botrányba keveredő Donald Trump ügyében

A volt amerikai elnök 2016-os elnökválasztási kampánya idején történt hallgatásipénz-kifizetések ügyében nyomozó manhattani esküdtszék nem …