2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kásler Miklós díszdoktor lett Újvidéken, szerinte ez nem politikai döntés volt

Hirdetés

Kásler Miklós díszdoktor lett Újvidéken, szerinte ez nem politikai döntés volt

A díszdoktori kinevezésekben az az igazán felemelő, hogy az embert a saját kollégái találják kitüntetésre méltónak, ezért rendkívül megtisztelő ez az elismerés – hangsúlyozta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Újvidéken, ahol az Újvidéki Egyetem díszdoktorává avatták.

A miniszter beszélt egy kicsit hitvallásásról is, elmondása szerint mindig az a célja, hogy a legjobbat nyújtsa, a legkisebb lehetőségek között is igyekszik megtalálni a legjobb megoldásokat. „A tevékenység maga a legjobb motiváció” – emelte ki.

Közölte, nem tartja politikai döntésnek a kinevezését, nem a mostani jó magyar-szerb kapcsolatok állnak ennek hátterében, hanem kizárólag a szakma ismerte el a tevékenységét.

Hirdetés

Kásler Miklós a kitüntetése után a sajtónak elmondta, elég jól ismeri a Vajdaságot, hiszen mindig is érdekelte a történelem és az irodalom, amelyekből a térség számos kiváló embert adott Magyarországnak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/28/kasler-miklos-diszdoktor-nem-politika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Rijeka (Fiume) után – az Isztriai-félsziget felé autózva – az E61-es gyorsforgalmi útról kell lekanyarodni az E751-esre …