2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Karanténba vonult a litván külügyminiszter

Karanténba vonult a litván külügyminiszter

Egyhetes önkéntes karanténba vonult Linas Linkevicius litván külügyminiszter, miután kapcsolatba került egy koronavírussal fertőzött tisztségviselővel – mondta a tárcavezető szóvivője, Rasa Jakilaitiene. A tisztségviselő a francia delegáció része volt Emmanuel Macron elnök múlt heti látogatása során.

A BNS balti hírügynökség a vilniusi francia nagykövetségre hivatkozva azt írta, hogy a diplomáciai képviselet két munkatársának szervezetében kimutatták a koronavírust. Ők tagjai voltak Macron kíséretének. A szóban forgó személyek karanténba vonultak, és a nagykövetség több napra bezárt – tette hozzá a BNS.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/06/litvan_kulugyminiszter_karanten/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Iohannis: választani kell decemberben

Iohannis: választani kell decemberben

A román államfő szerint a december 6-ára kitűzött parlamenti választásokat meg kell tartani – a koronavírus-járvány ellenére. Klaus …