2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Jövő héten jöhet a felszólító levél, aztán a per Magyarország ellen a melegellenes törvény miatt

Hirdetés

Jövő héten jöhet a felszólító levél, aztán a per Magyarország ellen a melegellenes törvény miatt

Jövő héten akarja elküldeni az Európai Bizottság azt a felszólító levelet, amely az utolsó lépcsőfokot jelenti az előtt, hogy pert indítana Magyarország ellen a pedofiltörvényhez kapcsolódó melegellenes szabályozás miatt – értesült a Bloomberg. A portál értesülését bizottsági részről nem erősítették meg.

A szabályozást június 15-én fogadta el az országgyűlés, benne a gazdasági reklámtevékenységről szóló törvény módosításával, amely úgy szól, hogy a 18 éven aluliak előtt megtiltanák a homoszexualitás vagy a nemváltás bemutatását is, szexuális felvilágosító előadásokat pedig csak nyilvántartásba vett szervezetek és előadók tarthatnának az iskolákban.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/07/11/europai-bizottsag-level-magyarorszag-pedofilia-melegjogok/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Rijeka (Fiume) után – az Isztriai-félsziget felé autózva – az E61-es gyorsforgalmi útról kell lekanyarodni az E751-esre …