2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Jön a negyedik hullám, több helyen gyártanak majd Pfizert és Modernát

Hirdetés

Jön a negyedik hullám, több helyen gyártanak majd Pfizert és Modernát

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) jóváhagyta, hogy a BioNTech–Pfizer és a Moderna gyógyszercégek növeljék kapacitásukat a koronavírus elleni vakcináik gyártására – erről az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő, amszterdami székhelyű ügynökség tájékoztatott kedden.

Az ügynökség humángyógyszer-bizottságának (CHMP) ajánlása szerint a gyártókapacitás bővülése növeli a koronavírus elleni vakcinák kínálatát az Európai Unióban.

Az EMA szakbizottsága újabb gyártóhelyet hagyott jóvá a BioNTech és a Pfizer által kifejlesztett, Comirnaty néven ismert vakcina gyártására a franciaországi Saint-Rémy-sur-Avre-ban. A francia Delpharm gyógyszergyár üzeme 2021-ben mintegy 51 millió koronavírus elleni vakcinaadagot biztosít.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/24/koronavirus-oltas-ema/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az ukrán külügyminiszter szerint az Egyesült Államoknak kötelessége országát egymilliárddal támogatnia

Az ukrán külügyminiszter, Dmitro Kuleba tárgyalásokat kezdett az Amerikai Egyesült Államok vezetőivel, mert szeretné feltornázni …