2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Joe Biden váratlanul Kijevbe utazott

Hirdetés

Joe Biden váratlanul Kijevbe utazott

Cikkünk frissül!

A mai nap folyamán már korábban felmerült, hogy fontos vendég érkezik az ukrán fővárosba, és Leszja Vaszilenko ukrán politikus megerősítette, hogy Bidenről van szó. Ukrán médiajelentések szerint Joe Biden vonattal utazott az ukrán fővárosba.

JOE BIDEN’S IN KYIV HELL YEAH**** pic.twitter.com/pSYMYYFXwF

— Mira of Kyiv (@reshetz) February 20, 2023

Hirdetés

Joe Biden már találkozott is Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel.

Az a tény, hogy az amerikai elnök a főváros szívében, a teljes konfliktus közepén találkozik Ukrajna vezetőjével, jelentős és szimbolikus jelentőségű, írja a BBC.

Volodimir Zelenszkij az amerikai elnökkel közös fotót tett közzé közösségi oldalain. Mint írta:

Az Ön látogatása rendkívül fontos támogatását fejezi ki minden ukrán számára.

Az ukrán média szerint nagy esély van arra, hogy Joe Biden ma fogja bejelenteni F–16-os repülőgépek és ATACMS rakéták átadását Ukrajnának.

Joe Biden a Volodimir Zelenszkijjel folytatott megbeszélésen elmondta, hogy az Egyesült Államok további 500 millió dolláros segélycsomagot nyújt Ukrajnának, írja a Reuters.

Az amerikai elnök közölte, hogy a héten bejelenti az oroszellenes szankciók újabb csomagját – közölte hétfőn a Fehér Ház. Joe Biden elmondása szerint azért érkezett Kijevbe, hogy kinyilvánítsa támogatását Ukrajna demokráciája és szuverenitása mellett. Erről egy közösségi oldalán megosztott bejegyzésében is írt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/20/haboru-ukrajna-oroszorszag-joe-biden-volodimir-zelenszkij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Parlamenti választások kezdődtek Finnországban

Előrejelzések szerint szoros küzdelem várható a három legnagyobb párt, a jelenlegi miniszterelnök, Sanna Marin pártja, …