2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Joe Biden szerint Donald Trump a felelős az amerikai városokban dúló erőszakért

Joe Biden szerint Donald Trump a felelős az amerikai városokban dúló erőszakért

Biden hétfőn, Pittsburghben mondott beszédében jelentette ki, hogy

A fosztogatás és gyújtogatás nem tüntetés, hanem simán és egyszerűen csak törvénytelenség. Aki ilyesmit követ el, azt felelősségre kell vonni.

Biden szerint az erőszak nem változást hoz el, csupán pusztít, s minden szempontból kártékony, nincs köze az egykori polgárjogi mozgalmakhoz, sőt kifejezett szakítást jelent a polgárjogi vezetők – köztük Martin Luther King vagy a nemrégiben elhunyt John Lewis – politikájával, ezért véget kell ennek vetni.

Ez elválaszt, és nem egyesít bennünket. Nem szabad gyújtogatnunk, építkeznünk kell.

Biden Donald Trumpot, tette felelőssé az egyes városokban elharapódzó erőszakért. Az erőszak Donald Trump Amerikájában történik, mondta, és az elnök képtelen megbirkózni vele, mert éveken keresztül ő szította azt. Biden véleménye szerint Trump képtelen igazat mondani, szembenézni a tényekkel, és összefogni a nemzetet.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/31/joe_biden_szerint_donald_trump_a_felelos_az_amerikai_varosokban_dulo_eroszakert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hitler-kultuszt lepleztek le a német rendőrségnél

Hitler-kultuszt lepleztek le a német rendőrségnél

Adolf Hitler képmásai, horogkereszt-ábrázolások, gázkamrába tanácsolt menekült – Észak-Rajna-Vesztfália tartományban robbant ki Németország legújabb botránya, amely …