2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Joe Biden: Nem vitázom olyan jól, mint egykor

Hirdetés

Joe Biden: Nem vitázom olyan jól, mint egykor

Joe Biden egy észak-karolinai választási gyűlésen úgy fogalmazott, „nem vitázom olyan jól, mint egykor”, ugyanakkor hozzátette, tudja, miként kell az elnöki munkát végezni és feladatokat megcsinálni. 

Az elnök 18 perces beszédében Donald Trumpot hazugságokkal vádolta, és azzal, hogy elpusztítja a demokráciát. A regnáló elnök szerint az üzletember a kampányát a bosszúra alapozza. 

Donald Trump pénteken a Virginia állambeli Chesapeake-ben tartott választási gyűlést. A republikánus elnökjelölt az eseményen azt mondta, a Joe Bidennel folytatott vitája rámutatott arra, hogy mennyire fontos, hogy az amerikaiak kompetens elnököt válasszanak.

Hirdetés

A volt elnök megismételte az illegális bevándorlás megszüntetésére vonatkozó ígéretét, valamint azt, hogy ő a „békét az erő által” politikai elvet képviseli. Valamint ismét kihangsúlyozta, hogy ha ő lenne az amerikai elnök, nem zajlana háború Ukrajnában, és nem jelentek volna meg orosz atom-tengeralattjárók sem Kubánál, az Egyesült Államok partvidéke közelében.

Észak-Karolina állam, ahol Joe Biden kampányolt, valamint Virginia állam is, ahol Donald Trump tartott választási gyűlést, billegő államnak számít a két elnökjelölt támogatottságát tekintve  – írta az MTI. 

<img id="kep_szerkfoto_image_57043149" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/usa/feher_haz/2024/06/29/amerikai-elnokvalasztas-joe-biden-donald-trump-vita/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Joe Biden már meg is nevezte, kinek az elnökjelöltségét támogatja, Donald Trump rögtön reagált – Minden, amit Joe Biden visszalépésével kapcsolatban tudni érdemes – kövesse az Indexen!

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/kulfold/2024/07/21/amerikai-egyesult-allamok-feher-haz-elnokvalasztas-joe-biden-donald-tump-kamala-harris-demokratak/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …