2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Joe Biden: Látjuk a totalitárius rezsimeket, Belaruszt, Lengyelországot és Magyarországot

Joe Biden: Látjuk a totalitárius rezsimeket, Belaruszt, Lengyelországot és Magyarországot

A lengyel lap, a Rzeczpospolita szúrta ki Joe Biden amerikai demokrata elnökjelölt tegnapi, philadelphiai interjújának egy részletét (amely interjú lényegében a Donald Trumppal elmaradt második személyes vitát volt hívatott helyettesíteni). Ebben a demokrata párti elnökjelölt a Belarusz Köztársaságot, Lengyelországot és Magyarországot egyaránt mint totalitárius rendszernek nevezi.

Biden a trumpi külpolitika bírálatában jutott erre a megállapításra. Szerinte az Egyesült Államok minden eddiginél rosszabb helyzetben van, elszigeteltsége mellett említette Irán és Észak-Korea nukleáris fenyegetését, Kína erősödését, s a biztonság hiányát. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/16/biden_magyarorszag_totalitarius/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyosan megsérült egy autóbalesetben a szlovák parlament elnöke

Súlyosan megsérült egy autóbalesetben a szlovák parlament elnöke

Autóbalesetben súlyosan megsérült Pozsony egyik külvárosában Boris Kollár, a szlovák parlament elnöke – jelentette vasárnap …