2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Joe Biden közölte: Vége a járványnak

Hirdetés

Joe Biden közölte: Vége a járványnak

Joe Biden a CBS csatorna 60 minutes nevű műsorának a vendége volt vasárnap este. A Politico tudósítása szerint az elnök az adásban közölte:

A járványnak vége van.

Kifejtette: még mindig problémát jelent a koronavírus, és még mindig sok tennivalójuk van vele, de pandémiáról szerinte már nem lehet beszélni. „Láthatják, hogy senki sem visel maszkot, és mindenki egész jó állapotban van. Ezért úgy vélem, hogy most már változik a helyzet” – fogalmazott Joe Biden. 

A POLITICO SZERINT az ELNÖK KIJELENTÉSEI MÉG BIDEN SAJÁT ALÁRENDELTJEIT IS MEGLEPTÉK.

Hirdetés

A lapnak ugyanis két fehér házi dolgozó is azt nyilatkozta, hogy az interjú előzetes tervében nem volt benne az, hogy az elnök ilyen kijelentéseket tenne a műsorban  Szintén a Politico hívta fel a figyelmet arra, hogy Joe Biden kijelentése ellenére a koronavírus még mindig terjed világszerte és az Egyesült Államokban is: közlésük szerint az Egyesült Államokban több mint kétmillió új fertőzöttet regisztráltak az utóbbi négy hétben, és még mindig naponta több százan halnak meg koronavírus-fertőzöttként.

Mindemellett Joe Biden az interjúban elismerte azt, hogy a járvány miatt „elveszítettek egymillió embert”, és a pandémia pszichésen is jelentős problémákat okozott az amerikaiaknak, szerinte ez jól látható a mindennapokban (az elnök ugyanerről korábban, <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/09/19/joe-biden–vege-a-koronavirus-jarvanynak-egyesult-allamok-elnok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy szakadékban találtak rá egy amerikai családanya meztelen holttestére

Ami biztos, hogy a meggyilkolt Debbie Collier a bérelt furgonjával Észak-Georgiába utazott a halála előtt. …