2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Joe Biden kínos bakit produkált a hawaii erdőtüzekről tartott beszédében

Joe Biden kínos bakit produkált a hawaii erdőtüzekről tartott beszédében

A 80 éves elnök a wisconsini Milwaukee-ban tartott beszédében a Hawaiin pusztító erdőtüzekre is kitért – miután sok kritika érte, amiért eddig nem tette. Mikor Mauit akarta megemlíteni, úgy tűnik, kiment a fejéből a sziget neve, és csak úgy hivatkozott rá, mint arra a szigetre, amit sokszor mutatnak a tévében.

„Elnézést kérek, nagyon kell sietnem, hogy a beszédeim hosszát 15 és 18 perc között tartsam, de egy kicsit Hawaiiról kell beszélnem” – mondta Biden, amikor elkezdte a gazdaságpolitikájáról szóló beszédét.

Biden ezután ismertette a tragédia során a katasztrófaelhárítás támogatására tett szövetségi erőfeszítéseket, beleértve a Szövetségi Katasztrófavédelmi Ügynökség 700 dolláros egyszeri támogatását az erdőtüzek áldozatainak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/08/17/joe-biden-beszed-baki-hawaii-erdotuz-maui/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Brutálisan meggyilkolták egy technológiai cég fiatal vezérigazgatónőjét

Vérbe fagyva találták rá hétfőn egy baltimore-i lakásban a 27 éves Pava LaPere holttestére. Az …