2021. március 8., hétfőMa Zoltán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.08. Zoltán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Járványtörvény készül Csehországban

Hirdetés

Járványtörvény készül Csehországban

Országos járvány idején a kormányt rendkívüli intézkedések meghozatalára felhatalmazó törvénytervezetet fogadott el hétfőn a cseh kormány – jelentette be Andrej Babiš cseh miniszterelnök a kormány hétfői ülése után.

Az úgynevezett pandémiai törvény gyorsított elfogadása a kormányban és a parlamentben egyike volt azoknak a feltételeknek, amelyeket a regionális elöljárók kértek vasárnap a kormánytól azért, hogy egységesen lehetővé tegyék az új szükségállapot két hétre, február 28-ig való kihirdetését. Jan Hamáček kormányfőhelyettes újságíróknak azt mondta: a törvénytervezetet haladéktalanul a képviselőház elé terjesztik jóváhagyásra.

A pandémia-törvénytervezet az egészségügyi minisztérium dolgozta ki, a belügyminisztérium pedig kiegészítette – számolt be az MTI.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/15/pandemia-torvenytervezetet-fogadott-el-a-cseh-kormany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A 100 millió kubai vakcina sem elképzelhetetlen

A 100 millió kubai vakcina sem elképzelhetetlen

Négy koronavírus elleni oltóanyagot is fejlesztenek Kubában – írja a napi.hu. A fejlesztett oltóanyagok közül az …