2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Izrael titkos háborújáról ír a német sajtó, Putyin is szívhatja a fogát

Hirdetés

Izrael titkos háborújáról ír a német sajtó, Putyin is szívhatja a fogát

Mint ismert, a beszámolók szerint szeptember óta Oroszország több száz, Irán által szállított drónnal támadta Ukrajna infrastruktúráját. De ez még nem minden: az irániak állítólag olyan rövid hatótávolságú rakétákkal is rendelkeznek, amelyeket szívesen adnának el Oroszországnak. A sajtóban ezért már Vlagyimir Putyin orosz elnök szövetségeseként szoktak hivatkozni a közel-keleti országra.

A Bild most arról írt, hogy a fegyvergyár elleni dróntámadás célja a Moszkvába irányuló fegyverszállítások megakadályozása lehetett.

Hirdetés

Erről a The Wall Street Journal című amerikai lap számolt be, amely kormányzati forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Izrael hajthatta végre a támadásokat. A jelentés szerint az amerikai kormány a színfalak mögött arra sürgette az izraelieket, hogy végre tegyenek többet Ukrajna támogatásáért.

Jason Brodsky Irán-szakértő a következőket mondta: „Nagyon valószínűnek tartom, hogy Izrael többet tesz Ukrajnáért, mint amennyiről a nyilvánosságnak tudomása van. Jeruzsálemet kritika érte, amiért nem bírálta erőteljesebben Oroszországot, de a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/01/haboru-ukrajna-oroszorszag-vlagyimir-putyin-izrael-iran-dron/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csoportos nemi erőszak áldozata lett egy 14 éves kárpátaljai lány

2021-ben a kárpátaljai Verhni Vorota falu három lakója bántalmazott egy 14 éves lányt, mindezt videóra …