2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ivanka Trump visszavonul

Hirdetés

Ivanka Trump visszavonul

A politika helyett Ivanka Trump inkább Miamiban három gyermekével és férjével, Jared Kushnerrel való életére koncentrál.

Ivanka Trump elmondta, hogy anyja, Ivana Trump halála rádöbbentette, hogy értékesebb az élet annál, mint hogy a politikára koncentráljon – írja a New York Post.

Egy szülő elvesztése mindenképp segít abban, hogy felnyíljon az ember szeme, és mindenki más-más dolgokra döbben rá

– vélekedett Ivanka Trump.

Hirdetés

Ivanka Trump elmondása szerint a gyász és szomorúság idején visszaemlékezett arra, amit anyjától tanult, akinek élete mottója az volt, hogy teljes erőbedobással csinálja, amit csinál. Lánya szerint mindig eszerint élt a munkában, magánéletében és szakmailag is mindent beleadott abba, amit elvállalt. 

Ivanka Trump és férje úgy döntött, hogy többé nem vesz részt a politikában, és ennek megfelelően Ivanka Trump 2021 elején távozott a hivatalából.

A kormányba kerülés megváltoztatta az egész életüket, pedig soha nem számítottak arra, hogy belekeverednek a politikába, ezért nem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/19/ivanka-trump-donald-trump-politika-elnokvalasztas-egyesult-allamok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Földcsuszamlás Kamerunban, több ember meghalt

A mentési munkálatok folyamatban vannak, a katasztrófa további áldozatai után kutatnak – mondta újságíróknak a …