2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Itt van Putyin rendkívüli beszéde: elmondta, mikor lesz vége a háborúnak

Hirdetés

Itt van Putyin rendkívüli beszéde: elmondta, mikor lesz vége a háborúnak

Az orosz elnök szerint lehetetlen volt békés úton rendezni az Ukrajnával kialakult helyzetet, mivel az ellenség folyamatos háborús előkészületeket folytatott. Hozzátette, hogy Ukrajnában rengetegen vannak, akik tisztában vannak a jelenlegi helyzettel és értik az összefüggéseket, valamint az ukrán vezetőség cselekedeteinek súlyát – írja az Izvesztija.

Putyin szerint mindig is zajlottak kísérletek arra, hogy visszahozzák a náci eszméket a Nyugaton, azonban semmi sem lehet mentség arra, ha valaki nácikkal kollaborál. Ma Ukrajnában viszont a nácizmust megpróbálják a függetlenségért vívott harc köntösébe bújtatni, Kijev továbbra is Banderát dicsőíti.

Az orosz elnök szerint az ukránok módszeresen elpusztították azokat az embereket, akiknek bármilyen köze van az orosz kultúrához, az orosz nyelvhez.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230118-itt-van-putyin-rendkivuli-beszede.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orosz ellenzéki képviselő: Magyarország a nácizmustól meg nem tisztított ország

Orosz ellenzéki képviselő: Magyarország a nácizmustól meg nem tisztított ország

Igor Jakovenko orosz ellenzéki képviselő szerint Magyarország egy nácizmustól meg nem tisztított ország, ahol Németországgal …