2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Itt az elképesztő leleplezés Brüsszelről

Hirdetés

Itt az elképesztő leleplezés Brüsszelről

A magyar olajipari társaság, a Mol folyamatosan tárgyal az ukrán vezetékhálózatot üzemeltető Ukrtransnafta vállalattal a tranzitdíjak mértékéről, amit a következő hónapokban két lépcsőben fognak emelni. 2023. május 15-én az Ukrtransnafta vezérigazgatója, Volodymyr Tsependa azonban egy orosz nyelvű feljegyzést küldött a Molnak arról, hogy az ukrán mezőgazdasági termékekre vonatkozó korlátozásokat túl szigorúnak tartják, és úgy tapasztalják, a magyarok nem nyitottak a szabályozás további enyhítésére, értesült a Magyar Nemzet napilap.

Információik szerint a levélben az ukrán vezérigazgató megjegyezte, hogy

A legfrissebb információk azonban még megdöbbentőbbek az bizottsági elnökkel kapcsolatban, ezért a V4NA ismét Ursula von der Leyenhez fordult. Azt kérdeztük sajtóosztályától, hogy

Miért uszítja arra az Európai Bizottság elnöke egy nem uniós ország gazdasági szereplőjének vezetőjét, hogy ártson egy uniós tagországnak?

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230519-elkepeszto-leleplezes.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az állandóan eleső, egyre rosszabb állapotban lévő Biden pár éve még gúnyolódott az óvatosan sétáló Trumpon

Biden még 2020-ban gúnyos megjegyzést tett Donald Trump akkori elnökre, amiért az kissé ügyetlenül sétált …