2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Itt a leleplezés: már Amerikában is beismerik, semmit nem érnek a szankciók

Itt a leleplezés: már Amerikában is beismerik, semmit nem érnek a szankciók

Augusztus 29-én egy interjút hozott nyilvánosságra a német Welt online portál, amelyet Robin Brooks amerikai közgazdásszal készített. Brooks ebben rámutatott, hogy a Nyugat által Oroszország ellen meghozott szankciókat harmadik országokon keresztül kerülik meg. A luxusautónak számító Mercedes S-osztályú limuzinokat például kerülő úton, Kirgizisztánon keresztül tudják megvásárolni az oroszok.

Az amerikai közgazdász szerint kétféle árutípus jut el harmadik országokon keresztül Oroszországba. Az egyik a háborúhoz szükséges áruk és technológiák, a másik pedig az autók, illetve az okostelefonok, amelyeket Nyugaton gyártanak, és külföldön, különösen a minőségük miatt, népszerűnek számítanak. Érdekesség, hogy Brooks az utóbbiak estében tapasztal nagyobb problémákat. Ezeket vagy Georgiába, vagy Kazahsztánba exportálják, majd az ottani vállalatok szállítják be őket Oroszországba.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230830-die-welt-szankcio-oroszorszag.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ukrán csapás történhetett Oroszország legfontosabb hídjánál

Ukrán csapás történhetett Oroszország legfontosabb hídjánál

A közösségi médiában jelent meg egy eddig meg nem erősített fotó, amely állítólag a híd …