2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Itt a kemény orosz válasz a nyugati fegyverszállítmányokra

Hirdetés

Itt a kemény orosz válasz a nyugati fegyverszállítmányokra

“A kijevi rezsim támadófegyverekkel való ellátása globális katasztrófához fog vezetni. Ha Washington és a NATO-országok olyan fegyvert szállítanak, amellyel békés városok megtámadásra és a területeink elfoglalására fognak törekedni, ahogyan az a fenyegetőzéseikben elhangzott, az erősebb fegyverekkel való megtorláshoz fog vezetni” – fogalmazott a politikus.

Vjacseszlav Vologyin szerint tarthatatlan az a más országokban megfogalmazott érvelés, amely szerint “a nukleáris hatalmak korábban nem használtak tömegpusztító fegyvereket helyi konfliktusokban”.

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács elnökhelyettese az Ukrajnának katonai támogatást nyújtó országok ramsteini miniszteri találkozóját kommentálva azt írta a Telegramon, hogy a tanácskozás és Ukrajna nehézfegyverekkel való ellátására “nem hagy kétséget afelől”, hogy az ellenségei megpróbálják kifárasztani vagy elpusztítani Oroszországot.

Dmitrij Medvegyev szerint ez egyrészt “nem lesz könnyű”, másrészt pedig “elhúzódó konfliktus esetén egy adott pillanatban új katonai szövetség fog létrejönni azokból az országokból, amelyeknek elegük van az amerikaiakból és a kasztrált ebeiekből”.

Hirdetés

“Az emberiség történelmében ilyen dolgok mindig is így történtek a hosszú háborúk során. És akkor az államok végre dobni fogják az öreg Európát és a szerencsétlen ukránok maradékát, a világ pedig újra egyensúlyba kerül. Persze, természetesen, ha már túl késő ehhez” – írta a volt orosz elnök.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230122-orosz-hazelnok-ukrajna-tamadofegyverek.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hetven nap alatt kelt át az Antarktiszon egy brit katonanő

Hetven nap alatt kelt át az Antarktiszon egy brit katonanő

Korábban a nők között a leghosszabb, kísérő nélküli antarktiszi expedíció rekordját 1381 kilométerrel a német …