2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Itt a bizonyíték: Brüsszel nem akar béketárgyalásokat!

Hirdetés

Itt a bizonyíték: Brüsszel nem akar béketárgyalásokat!

Szerinte Ukrajna mindenek előtt békét akar, azonban igazságos békét. Hozzátette, hogy minden olyan javaslatot, amely az oroszokat és az ukránokat egyenlő félként kezeli, el kell utasítani. Magyarul Ursula von der Leyen világos üzenetet küldött, nem fognak békét kötni Oroszországgal, sőt gyakorlatilag a békejavaslatokat sem hajlandóak meghallgatni, hiába a tűzszünet és az béketárgyalások az egyetlen megoldás a mostani helyzetre.

Érdemes felidézni, hogy korábban Oroszország jelezte, hogy hajlandóak lennének elfogadni a Kína által közzétett béketervezetet, azonban ezt az Egyesült Államok elutasította. Látszik, hogy a nyugati világ számára a háború elnyújtása a cél, hiszen ezzel az egyik legnagyobb vetélytársukat, Oroszországot próbálják meggyengíteni, miközben Amerika elképesztő összegeket keres a fegyvereladásokon, valamint a cseppfolyósított gáz értékesítésén.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230519-brusszel-nem-akar-beketargyalasokat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

A 16 tagú testület, amely a fizikától az asztrobiológiáig különböző területek szakértőit tömöríti, tavaly júniusban …