2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ítélet született Kevin Spacey ügyében, milliókat kell fizetnie

Hirdetés

Ítélet született Kevin Spacey ügyében, milliókat kell fizetnie

A 63 éves színész karrierje magasan szárnyalt, amikor 2017-ben olyan vádak láttak napvilágot, amelyek szerint korábban szexuálisan zaklatott és egyes esetekben bántalmazott fiatal férfiakat. Az MRC nem sokat gondolkodott, azonnal kirúgta őt, és kiírta az utolsó évadból, amelyet 13-ról 8 epizódra rövidítettek. A cég belső vizsgálatot is folytatott az ügyben, amely során öt stábtag felkerült a Spacey-t visszaéléssel vádoló férfiak listájára.

A cég szerint Spacey szerződésszegést követett el helytelen magatartásával, és magánbíráskodás keretében kártérítési pert indított vele szemben. Húsz tanúvallomás meghallgatása után egy választott bíró Spacey ellen döntött, és arra kötelezte, hogy fizessen az MRC-nek 29,5 millió dollár kártérítést, emellett neki kell állnia a 1,5 dolláros perköltséget és ügyvédi költséget, írja a Bloomberg.

Spacey tiltakozott az ítélet ellen, arra hivatkozva, hogy az olyan állításokon alapult, amelyeknek semmi közük az MRC-nek végzett munkájához. A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság azonban elutasította Spacey érvelését.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/05/kevin-spacey-szexualis-zaklatas-kartyavar-itelet-penzbuntetes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Többen meghaltak a Korzikán tomboló viharban

Franciaország egyes részein néhány óra alatt több eső esett, mint az elmúlt hónapok során összesen, …