2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Istennel kommunikált az ámokfutó mesterlövész, aki megölt négy embert

Hirdetés

Istennel kommunikált az ámokfutó mesterlövész, aki megölt négy embert

Tragédia rázta meg a floridai Lakelandet az Egyesült Államokban, miután egy tengerészgyalogos teljes védőfelszerelésben megölt négy személyt – köztük egy anyát és három hónapos gyermekét – vasárnap. A 33 éves Bryan Riley, aki mesterlövészként szolgált Irakban és Afganisztánban is, ezután tűzpárbajt vívott a rendőrökkel, megsebesült, végül pedig megadta magát – közölte az NPR Grady Judd Polk megyei seriffre hivatkozva.

A seriff elmondta, hogy a poszttraumás stresszben szenved, a barátnője szerint hetek óta romlott az állapota, a férfi többször is mondta neki, hogy közvetlenül kommunikál Istennel. Kihallgatáson elárulta, hogy az áldozatok az életükért könyörögtek, ennek ellenére nem kegyelmezett nekik.

A férfi a hajnali órákban tért haza, majd egy közelben lévő hadnagy hallotta meg a lövéseket, és a megye összes bűnüldöző szervét a helyszínre rendelte. A hatóságok a helyszínre érve Riley lángokban álló fehér teherautóját látták, valamint az akkor már fegyvertelen férfit, aki azonnal berohant a házba, a rendőrök pedig újabb lövöldözést hallottak, valamint egy nő sikoltozását.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/06/egyesult-allamok-lovoldozes-poszttraumas-stressz-haboru-afganisztan-irak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A tömeges kitoloncolások miatt lemondott az Egyesült Államok haiti különleges megbízottja

A tömeges kitoloncolások miatt lemondott az Egyesült Államok haiti különleges megbízottja

Lemondott az Egyesült Államok haiti különmegbízottja, éles hangvételű felmondólevelében bírálva a washingtoni vezetést, amiért haiti …