2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ismert humorista lesz a Kutyapárt képviselője a köztévés vitán

Hirdetés

Ismert humorista lesz a Kutyapárt képviselője a köztévés vitán

„Újra az M1-en! Le Marietta, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt EP listavezetője úgy döntött, nem vesz részt az M1 EP-Választás 2024 című bohózatában, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem képviseltetjük magunkat” – írta Bruti a közösségi oldalán.

Valljuk, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát, ezért én képviselem az MKKP-t 05.30-án este az M1-en. Nem én választottam a »vitát«, a »vita« választott engem!

– tette hozzá. 

Hirdetés

Mint ismert, a köztévé által szervezett nyilvános vitát május 30-án tartják meg a Várkert Bazárban. Az adás este nyolckor kezdődik, és az M1 közvetíti élőben. Tervezett időtartama körülbelül 100 perc lesz. 

A szabályzatban többek között az szerepel, hogy egy listavezető hozzászólására a vita alatt összesen 8 perc áll rendelkezésre, 5 hozzászólás formájában. A listát állító szervezetek delegáltjai első körben egy percben bemutatkoznak, majd a 3 témakörben, témakörönként 2–2 percben fejtik ki véleményüket, utolsó körben pedig egy percben reagálnak az előttük elhangzottakra.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője és Dobrev Klára, a DK–MSZP–Párbeszéd EP-listavezetője már korábban jelezte részvételi szándékát. A legfrissebb hírek szerint <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/ep/2024/valasztas/2024/05/27/kozteve-vita-mtva-bruti-humorista-mkkp-magyar-ketfarku-kutyapart/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról egyeztetett a világ vezetőivel

A katolikus vezető helikopteren érkezett, majd amikor kiszállt „Még megvagyok, és látom, te is!” kiálltással …