2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Irán megfenyegette New Yorkot

Hirdetés

Irán megfenyegette New Yorkot

Mindezt a Jeruselem Post írta meg Ben Sabti Irán-szakértő tweetjére hivatkozva. A szakértő szerint az IRGC Telegram-csatornáján olvasható egy bejegyzés, amelyben azt írják: „Irán azonnal újraindítja az Emad-projektet, és atombombát építhet, ha a natanzi létesítményeket megtámadják”.

#BREAKING#Iran #IRGC Telegram channel threatens to produce atomic war head for missiles: “Iran can immediately return to Emad project and build an #ATOM bomb, if Natanz facilities are attacked”. pic.twitter.com/4ug4Jd9k18

— BenSabti (@BeniSabti) July 30, 2022

Az IRGC-hez kapcsolható Bisimchi Media Telegram-csatornán tűnt fel egy videó, amelynek címe: „Mikor ébrednek fel Irán alvó nukleáris robbanófejei?” Ebben hangzik el az az kijelentés, hogy az iráni kormány hamar képes a nukleáris fegyverek fejlesztésére, „ha az Egyesült Államok vagy a cionista rezsim bármilyen ostoba hibát elkövet”. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/01/iran-atom-tamadas-fenyegetes-new-york-twitter-poszt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Többen meghaltak a Korzikán tomboló viharban

Franciaország egyes részein néhány óra alatt több eső esett, mint az elmúlt hónapok során összesen, …