2021. február 28., vasárnapMa Elemér napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.28. Elemér Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ilyen Gwyneth Paltrow smink nélkül

Hirdetés

Ilyen Gwyneth Paltrow smink nélkül

Nyugodjon meg mindenki, Gwyneth Paltrow sem talpig sminkben ébred. Persze volt ilyen, nyilván, amikor a filmekben kellett ébrednie, amióta viszont életmódguru, a kendőzetlen valóság híve.

A lenti képen például pizsamában meditál. Persze lehet, hogy ez csak egy előzményposzt egy hamarosan következőhöz, amelyben a színésznőből üzletasszonnyá avanzsált Paltrow saját márkája, vagyis a Goop kozmetikumait használva lesz elragadó szépség. Olyan, amilyen a húszas éveiben volt.

Üzletasszonyként Paltrow nem rest meghökkenteni a nagyérdeműt. Termékei között vaginaillatú gyertya, energiavámpírok elleni permet, arannyal bevont vibrátor és sok más, úgynevezett hiánypótló holmi vásárolható meg azoknak, akik tényleg nem tudják, mire költsék a pénzüket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/15/gwyneth-paltrow-smink-nelkul/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kolostoron keresztül mosta tisztára a kenőpénzt az orvoslátogató banda

Kolostoron keresztül mosta tisztára a kenőpénzt az orvoslátogató banda

Az orvosok lefizetésére használt pénzt egy kolostor és egy sportklub segítségével mosta tisztára a romániai …