2021. április 20., keddMa Konrád, Tivadar napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.04.20. Konrád, Tivadar Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 299,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Illegális luxusvacsorák miatt nyomoz a párizsi ügyészség miniszterek után is

Hirdetés

Illegális luxusvacsorák miatt nyomoz a párizsi ügyészség miniszterek után is

Eljárást indított vasárnap a párizsi ügyészség egy francia országos televízió rejtett kamerás felvételei miatt, amelyek szerint állítólag miniszterek részvételével rendeztek illegális luxusvacsorákat Párizs belvárosában a koronavírus-járvány miatti korlátozások megsértése mellett.

Az M6 kereskedelmi televízió péntek este sugározott riportjában egy névtelen forrás azt állította, hogy

miniszterek is részt vettek azokon a párizsi illegálisan luxusvacsorákon, ahol sem a személyzet, sem a vendégek nem viseltek maszkot.

Hirdetés

A rejtett kamerával készült felvételek az M6 szerint a főváros egyik elegáns negyedében egy illegális étteremben készültek, ahol senki nem tartotta be a járvány miatt ajánlott védőtávolságot, és nem viselt maszkot.

A felvételen látható, hogy a hely bejáratánál egy pincér megmutatja az étlapot, az érkező vendégek pedig maszk nélkül ölelik meg egymást vagy fognak kezet.

A járványügyi korlátozás részeként Franciaországban október vége óta az éttermek nem fogadhatnak vendégeket, kizárólag elvitelre főzhetnek.

Gérald Darmanin belügyminiszter vasárnap a Twitteren jelezte, hogy arra kérte „a párizsi prefektust, ellenőrizze, igaz-e, ami a riportban elhangzott, és ha az állítások igaznak bizonyulnak, indítson eljárást a vacsorák […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/04/franciaorszag_parizs_nyomozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megválasztották Raúl Castro utódját a Kubai Kommunista Párt élén

Megválasztották Raúl Castro utódját a Kubai Kommunista Párt élén

A várakozásoknak megfelelően Miguel Díaz-Canel államfőt választották meg Kuba legbefolyásosabb tisztségére, a Kubai Kommunista Párt első …