2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Íjjal vadászott egy fiatal lányra egy ámokfutó egy brisbane-i boltban

Hirdetés

Íjjal vadászott egy fiatal lányra egy ámokfutó egy brisbane-i boltban

Tíz és fél év börtönt kapott az az ausztrál férfi, aki állatként vadászott egy 15 éves lányra egy brisbane-i Aldiban. A 28 éves Benjamin Jeremy Bourke bűnösnek vallotta magát a gyilkossági kísérlet vádjában, azonban nem tanúsított megbánást. Az esetről készült felvételeken jól látható, amint a vásárlók sikítva menekülnek ki az üzletből, miközben a férfi íjjal a kezében üldözi a lányt. A kilőtt nyilak közül az egyik talált és a lány felsőtestébe fúródott.Körülbelül négy percig vadászott rá, mint egy állatra– mondta Matt Le Grand koronaügyész. A férfit végül sikerült lefogni, akinek akkorra már a kezében kalapács is volt. Később kiderült, hogy Bourke öngyilkossági tervet dolgozott ki, és az volt a terve, hogy a rendőrök végezzenek vele. Az erőszakos összecsapás reményében vette üldözőbe a lányt. A cél elérése érdekében Bourke íjjával, öt nyílvesszővel, három kalapáccsal és két késsel felfegyverkezve felvette a maszkját, és elindult, hogy valakit megöljön. Az utcán sétálva nyilat lőtt egy mellette kocogó nőre, de elvétette. Emiatt úgy döntött, hogy a helyi Aldiban keres megfelelő prédát, amit a fiatal lány személyében meg is talált.

A bíróság szerdán megmutatta a jelenlévőknek az esetről készült felvételeket, amely láttán Bourke a kezében tartotta a fejét.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230426-allatkent-vadaszott-egy-fiatal-lanyra-egy-ausztral-amokfuto-a-helyi-aldiban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

A 16 tagú testület, amely a fizikától az asztrobiológiáig különböző területek szakértőit tömöríti, tavaly júniusban …