2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Íjból kilőtt nyílvesszőkkel gyilkolt meg több embert egy férfi Norvégiában

Hirdetés

Íjból kilőtt nyílvesszőkkel gyilkolt meg több embert egy férfi Norvégiában

Íjjal elkövetett támadás történt szerda este a dél-norvégiai Kongsberg belvárosában. Többen meghaltak és megsebesültek – közölte a norvég rendőrség nyomán az NRK közszolgálati csatorna. E szerint a támadó  férfi az egyik helyi Coop szupermarketben kezdte el válogatás nélkül nyílvesszőkkel lőni a bent lévőket, aztán ment tovább, elég nagy területet járva be a belvárosban Az első segélyhívás 18:13-kor futott be a rendőrséghez. 

A férfit elfogták, a rendelkezésre álló információk szerint egyedül cselekedett, senki más után nem kutatnak

– ismertette Øyvind Aas rendőrfőnök a történteket, de nem említette az áldozatok pontos számát.

Az nem világos, hogy terrortámadásról van-e szó, a rendőrség egyelőre nem közölt semmilyen információt az elkövető személyéről, sem lehetséges indítékáról. 

Hirdetés

Kongsberg mintegy 80 kilométerre délre fekszik a fővárostól, Oslótól. Nagy részét most lezárták, biztosítására fegyveres rendőrök mellett a hadsereg egységeit is kivezényelték. Több mint tíz mentőautót is lehetett látni a helyszínen, a levegőben két helikopter rótta a köröket.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/13/norvegia-kongsberg-gyilkossag-ij/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők hozzátartozóit fogadta, pénzt adott, illetve földet ígért nekik a Szirádzsuddín Hakkáni, az afganisztáni …