2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Így még nem aláztak meg az utcán német alkancellárt – videó

Hirdetés

Így még nem aláztak meg az utcán német alkancellárt – videó

Robert Habeck német szövetségi gazdasági és klímavédelmi miniszter, és egyben alkancellár úgy döntött, hogy tesz egy kétnapos körutat az országban, hogy találkozhasson az átlagemberekkel. A radikális zöld politikus számára számára Bayreuthban különösen kellemetlenné váltak a dolgok. Ott ugyanis megalázó módon hangos füttyszót és fújolást is kapott, erről pedig videófelvétel is felkerült a Twitterre.

Fontos azt is megemlíteni, talán ha a radikális zöldek nem követelték volna oly hangosan a szankciós csomagok elkészítését, és nem építették le volna atomerőműveiket, akkor nem lenne az országnak problémája a téli fűtés megoldásával. Továbbá a fegyverek küldésének elvetésével is előidézhették volna a mihamarabbi béke eljövetelét.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220801-igy-meg-nemalaztak-meg-az-utcan-nemet-alkancellart-video.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia a zenei fesztiválon, halálos áldozatot is követelt a szörnyű vihar

A Valenciától délre, Cullera városában rendezett Medusa elektronikus zenei fesztivált szombat hajnalban heves vihar érte. …