2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Így kezelnék a német pártok a migrációt

Hirdetés

Így kezelnék a német pártok a migrációt

Mindegyik főbb német párt megreformálná az Európai Unió migrációs politikáját, ám abban már nem értenek egyet, hogyan – derült ki az Euractiv keddi cikkéből, amelyben a portál azokat a válaszokat összegezte, amelyeket a német pártoknak feltett kérdéseire kapott.

A Kereszténydemokrata Unió és a bajor Keresztényszociális Unió (CDU/CSU) pártszövetsége, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD), a Zöldek, a Baloldal, valamint a liberális Német Szabaddemokrata Párt (FDP) is támogatja az Európai Bizottság által készített menekültügyi és migrációs paktumot. Továbbá erősebb felhatalmazást adnának Brüsszelnek a migrációs politikában.

A CDU/CSU, valamint a baloldalnál szigorúbb migrációs politikát hirdető FDP szerint a beadott menedékkérelmeket az Európai Unió külső határain kellene elbírálni, hogy csak azokat engedjék be az unió területére, akik jogosultak a védelemre.

A Zöldek egyértelműen elutasítják, hogy a külső határokon „szelektálják” a menedékkérőket. A párt álláspontja az, hogy a regisztrálásuk után kvóta szerint kellene elosztani az embereket az unióban.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/21/igy-kezelnek-a-nemet-partok-a-migraciot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiderült, kik voltak az Albániában meghalt orosz turisták

A hatóságok megnevezték azt a négy orosz turistát, akik pár nappal ezelőtt vesztették életüket egy albán …