2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Így fizették le a brüsszeli EP-képviselőt: néhány luxusút elég volt, hogy ne érdekeljék az emberi jogok

Hirdetés

Így fizették le a brüsszeli EP-képviselőt: néhány luxusút elég volt, hogy ne érdekeljék az emberi jogok

Ahogy arról az Origo is beszámolt, letartóztatta a belga rendőrség az Európai Parlamentet érintő súlyos korrupciós botrány egyik főszereplőjét, Marc Tarabella belga európai parlamenti képviselőt. Információk szerint Tarabellát korrupcióval, bűnszervezet működtetésével, illetve pénzmosással gyanúsíthatja meg a belga igazságszolgáltatás. Az őrizetbevétel mellett a hatóságok átkutatták Tarabella, a belgiumi Liege-ben lévő páncéltrezorját, valamint a vallon területen fekvő Anthisnes-ben lévő irodáit.

A szocialista Tarabella nem más, mint a korrupciós ügy középpontjában álló volt olasz EP-képviselő, Pier-Antonio Panzeri egyik közeli munkatársa. Panzeri otthonában 600 ezer euró készpénzt foglaltak le.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230210-marc-tarabella-korrupcios-ugy-ep.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rálőtt a feje fölött repülő harci helikopterre egy holland férfi

Rálőtt a feje fölött repülő harci helikopterre egy holland férfi

A holland hatóságok péntek reggel letartóztattak egy apeldoorni férfit, aki rálőtt a feje fölött repülő …