2022. december 1., csütörtökMa Elza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.12.01. Elza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Igor Dodont kiengedték a házi őrizetből

Hirdetés

Igor Dodont kiengedték a házi őrizetből

Igor Dodon volt moldovai elnököt kiengedték a házi őrizetből – adta hírül a helyi sajtó. Ezt a döntést hozta meg pénteken a Moldovai Köztársaság Legfelsőbb Bírósága, amelynek ülését a Telegram csatornája közvetítette.

„Dodon ugyanakkor 60 napig bírósági felügyelet alatt marad, és ez idő alatt nem hagyhatja el az országot”  – olvasható a bírák által felolvasott ítéletben. Dodont május végén tartóztatták le hazaárulás, korrupció és illegális pártfinanszírozás vádjával. Az ügyvédek szerint nyolc büntetőeljárás indult ellene, amelyek közül hármat már bíróságra is küldtek. A védelem ragaszkodik a nyílt tárgyaláshoz.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/18/moldova-igor-dodon-hazi-orizet-kiengedes-birosagi-felugyelet/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új uniós szabványt javasoltak a műanyaghulladék csökkentésére

Új uniós szabványt javasoltak a műanyaghulladék csökkentésére

A 2050-re megvalósítandó klímasemlegesség érdekében előterjesztett új jogszabályok szerint az uniós tagállamok kötelesek lesznek az …