2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Idris Elba is felszólalt a klímacsúcson

Hirdetés

Idris Elba is felszólalt a klímacsúcson

Idris Elba színész, a Nemzetközi Mezőgazdasági Fejlesztési Alap (IFAD) jószolgálati nagykövete egy, a glasgow-i klímakonferencián megtartott sajtótájékoztatón elmondta:

Azért vagyok itt, hogy felhívjam a figyelmet, hogy az élelmiszerekről szóló párbeszédre sokkal nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk. Az ellátási láncok nem fognak rendesen működni, ha nem találjuk ki, mit kezdjünk a klímaváltozással, és mit kezdjünk az élelmiszer-elosztó rendszerekkel.

Hozzátette:

A járvány alatt családok álltak sorba élelmiszerért Los Angelesben. És ez lesz a mindennapok valósága a jövőben, ha most nem foglalkozunk a kérdéssel.

Hirdetés

Az először a Drót című sorozatban befutott színész azt is kiemelte a klímaváltozásról, hogy

Afrikának központi szerepe van ebben a kérdésben, és központi szerepe van a megoldásokban is.

Az október 31-én kezdődött, november 12-ig tartó tanácskozáson olyan terveket terjesztenek elő és vitatnak meg, amelyekkel a modellszámítások alapján másfél fokra lehet korlátozni a globális felmelegedés mértékét. A konferencia elé időzített szakértői számítások szerint az energiafelhasználás ehhez szükséges globális átalakításához a következő évtizedekben legalább százezer milliárd dollárra lesz szükség.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/07/idris-elba-klimacsucs-glasgow-elelmiszerhiany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alec Baldwin állítja, hogy nem húzta meg a ravaszt

Alec Baldwin állítja, hogy nem húzta meg a ravaszt

Alec Baldwin egy tévéinterjúban azt mondta, hogy nem húzta meg annak a kellékfegyvernek az elsütőbillentyűjét, …